userÚčet

Všetky Hviezdy Drevené Puzzle Basketbal, Rugby, Tenis Golf Star Obrazová Skladačka Deti Vzdelávacie Skladačka Hračka Pre Dospelých Dekompresný

Sku:w29761Kategória:Hračky A Záľuby

€6.73 €16.82

  • puzzle futbal, hry hračky, Kreslenie Hračky, drevené puzzle futbal, puzzle 1000

Popis


Všetky Hviezdy Drevené Puzzle Basketbal, Rugby, Tenis Golf Star obrazová Skladačka Deti Vzdelávacie Skladačka Hračka Pre Dospelých Dekompresný

Informácie o produkte:

★1. Balenie obsahuje: 1 * puzzle vzdelávacích hračiek + 1 * Exkluzívnej drevenej kazete + 1 * odkaz na kreslenie + 1 * tlačidlo prívesok (Náhodné štýl).

★2. Na obale produktu: Exkluzívnej drevenej kazete

★3. Puzzle veľkosť: A3 alebo A4

★4. Počet dielikov: A3: asi 300 kusov.A4: asi 200 kusov.

★5. Materiál: zadok dreva

★6. Veľkosti:

1,A3 Papiera: 42x29 cm(Okolo 270 ks)--priemerná náročnosť je 10 rokov staré.

2,A4: 29x21 cm(Cca 200 ks)--priemerná náročnosť je 10 rokov staré.

3,A5 Papiera: 21x14 cm(Cca 100 ks)--priemerná náročnosť je 7+ rokov.

Poznámka: vzhľadom na ručné meranie, rozmer môže vyskytnúť chyba, 1-5 mm.Vzhľadom na iné monitory, farby môžu byť rôzne, ktoré sú v normálnom rozmedzí.

Veľkosť A3 A4 A5 znamenať puzzle rez od A3 A4 A5 dreva, nie puzzle veľkosť, prosím, na vedomie, že sa pred objednávky.

!!!!!!!!Podporujeme Dropshipping, Vitajte pridajte sa k nám !!!!!!!

Vlastnosti produktu:

1. Naše puzzle sa skladá z malých kúskov v tvare niektoré nepravidelné kúsky.Naše drevené puzzle má rôzne vzory môžete vyberať, takže si môžete viac plne vychutnať zábavu a príjemnú čas priniesol toto tajomné zviera puzzle!

2. Naša obrazová skladačka používa formaldehyd voľný k životnému prostrediu, drevené materiály bez neobyčajnú vôňu.Lasercutting, hladká povrchová úprava, vysoká kvalita.Po ochranu životného prostredia a farbenie liečenie, ochranná vrstva je tvorená, ktoré je odolné proti vyblednutiu a korózii.To môže byť po celé desaťročia, zavesiť na stenu alebo postúpené na ďalšie zhodnotenie.To môže tiež byť udržiavané v drevenej kazete na dlhú dobu.

3. Vhodné pre deti nad 5 rokov a dospelých.To môže podporiť detské oko koordinačné schopnosti a zlepšovať ich pozornosť, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov, schopnosť.Alebo ho použiť ako spôsob, ako zmierniť stres po dlhom dni v práci.Niet pochýb o tom, že celá rodina bude prekvapený mozgu puzzle v tejto puzzle hra.

4. Všetci budú radi darčeky - hľadáte intímne narodeninové darčeky alebo dovolenku?Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou!Poskytne hodiny zábavy pre svojich blízkych.

5. Puzzle môže upokojiť myseľ a stimulovať tvorivé meditácie.To je najcennejšie, rodič-dieťa hra.Spravodajské hry vhodný pre dospelých a deti v rovnakom čase.Dobrá voľba pre narodeniny a Vianočné darčeky.

★ Upozornenie: Zabrániť prístupu detí z prehĺtaní


Špecifikácia


  • Puzzle Štýl: Jıgsaw Puzzle
  • Upozornenie: Zabráňte deťom v prehĺtaní
  • Certifikácia: CE
  • Štýl: Obrázok Socha
  • Číslo Modelu: HG
  • Odporúčame Veku: 7-12y, 12+y, 18+
  • Materiál: Drevo
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Pohlavie: Unisex


Recenzie