userÚčet

Meagtlva Audio Inteligentné Okuliare Modré Svetlo Filtrovanie Šošovky Otvorené uši Štýl Počúvať Hudbu a Hovory Bluetooth Okuliare pre Mužov a Ženy

Sku:w274881Kategória:Prenosné Audio & Video

€69.33 €75.36

  • Audio Inteligentné Okuliare, Slnečné okuliare, hudba slnečné okuliare, kostné vedenie okuliare, inteligentné okuliare s kamerou a bluetooth

Popis


Meagtlva Inteligentné Okuliare, Bluetooth, slnečné Okuliare,Polarizované Sunlens,Otvorené uši Dizajn Vstavaný Mikrofón & Reproduktory,Handfree Hudba a Hovor,Audio Okuliare pre Mužov a Ženy

Funkcie:

1.【Otvorené uši Audio Okuliare/slnečné Okuliare] vyzýva inteligentné okuliare, zabudovaný Mikrofón a reproduktory.Môžete ísť hands-free pri prijímaní hovorov vďaka diskrétne všesmerového mikrofón zabudovaná v ráme, alebo si vychutnávajte svoju hudbu.

2.【Polarizované Šošovky] vyzýva Na ochranu povlak bloky 99% škodlivého UVA & UVB lúče.Viditeľne obnovuje true color, eliminuje sa odráža alebo rozptýlené svetlo.Móda vyrobená z odolného a tvrdý pre akékoľvek outdoorové aktivity.

3.【Ľahké a Pohodlné] vyzýva audio okuliare hmotnosť iba 33 gram fit pre rôzne tvar tváre.

4.【Dotykové a Hlas-Asistentka] vyzýva Meagtlva bluetooth okuliarov môžete zmeniť hudobné skladby, prehrávanie alebo pozastavenie médií, spravovať hovory, a dotknite sa prebudiť, váš smartphone je hlasový asistent.

5.【Dlhý Pracovný Čas] vyzýva Meagtlva bluetoth okuliare vstavaný nabíjateľná 100mAh batéria, ktorá môže udržať jasnú výzvu na cca 4 Hodiny, môžete hrať o 4 hodín hudby, výdrž v pohotovostnom režime je asi 150 hodín, je čas nabíjania len 1 hodinu.

6.【IP5 Vode Odolný] vyzýva smart audio okuliare dávkovanie a tesniaci kryt je odolná voči vode a potu odolné.Umývanie objektív bez obáv vniknutiu vody.


Špecifikácia


  • Číslo Modelu: kx
  • Názov Značky: Meagtlva
  • Okuliare Typu: video okuliare
  • Pôvod: Kontinentálna Čína


Recenzie


  • Anonymous:

    Vynikajúca kvalita, milujem šošovky a zvuk. I 'd si ich kúpiť znova. Zásielka prišla rýchlo Odporúčam, aby predávajúci 100%


  • Anonymous:

    zďaleka nie za peniaze. takéto okuliare by mali byť postavené s kosťou správania reproduktory. Nabíjanie je s propietary, batérie trvá asi dve hodiny, čo je dosť zbytočné pre pracovný deň.